ESPAÑOLCATALÀ ENGLISH
L'Artista
Tavi Algueró
Castellfollit de la Roca, (1963)

Des de ben petit, com quasi thotom , el dibuix ha estat per a mi un mitjà d’expressió molt important. Però en contra del que acostuma a passar, en lloc de deixar-ho de banda a mesura que anava entrant en l’edat adulta, jo vaig continuar amb la mateixa dèria fins al punt de convertir una afició molt marcada en la meva professió.

La formació que he tingut ha estat bàsicament de caire autodidacte. Això ha fet que de mica en mica , amb els anys i molt de treball sobre el paper hagi adquirit un estil propi bastant característic. Un estil de tipus humorístic i d’una línia, tant pel que fa a les idees com al traç, capaç d’arribar a tothom, des dels infants fins al públic més adult.

Aquesta manera de fer m’ha permès diversificar molt la meva oferta professional i incidir en diferents àmbits i sectors de la societat.

Il·lustro contes, col·laboro en edicions de tipus pedagògic i de divulgació, faig publicitat, premsa, personatges per a webs, decoracions d’habitacions, cartells, postals, fulls informatius, estampats per a roba... Una altra part important de la meva feina són els encàrrecs de particulars, més o menys personalitzats i en format de quadre.

A banda de totes aquestes tasques creatives realitzo exposicions col·lectives, de grup o bé individuals. La versió potser més diferent, dins la diversificació del meu treball, és el disseny i la construcció de personatges de gran format i en volum com podrien ser gegants, cavallets, cabeçuts i altre bestiari típic de la nostra cultura.

Els coneixements que he anat adquirint al llarg de la meva trajectòria professional els transmeto impartint classes d’il.lustració i còmic a gent d’edats molt diverses interessada a millorar la seva capacitat creativa a través del dibuix.

Distribuït per: Micrologic SLU